Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Holistic Living
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Colonhidroterapie
420 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Colonhidroterapia este o procedura terapeutica neinvaziva si nedureroasa care implica irigarea colonului cu apa filtrata si ceaiuri din plante la o temperatura controlata.

Aceasta metoda de curatare a colonului ajuta la imbunatatirea sanatatii intregului organism si a colonului in particular, indepartand bacteriile daunatoare si acumularea de reziduuri si restabilind functia colonului.

Printre beneficiile potentiale ale colonhidroterapiei se numara imbunatatirea sistemului imunitar, stimularea arderilor si metabolismului, pierderea in greutate si reducerea riscului de cancer de colon. Aproape oricine poate beneficia de aceasta procedura, cu exceptia cazurilor in care exista anumite conditii medicale.

Inaintea procedurii, este important sa se respecte anumite recomandari privind alimentatia si hidratarea.

Colonhidroterapia poate fi o procedura benefica pentru imbunatatirea sanatatii intregului organism si a colonului in particular, fiind o metoda delicata si neinvaziva de curatare a colonului. Prin respectarea recomandarilor si a contraindicatiilor, aproape oricine poate beneficia de aceasta terapie, care poate aduce o serie de beneficii, de la imbunatatirea sistemului imunitar si pana la reducerea riscului de cancer de colon.
Din Gura in Gura