Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Holistic Living
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Terapie Quantum Biofeedback (biorezonanta)
540 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Terapia de Biofeedback sau Biorezonanta este o metoda alternativa de testare a starii de sanatate care se concentreaza pe inregistrarea si analizarea frecventelor biomagnetice emise de organismul uman. Terapia poate ajuta la identificarea cauzelor bolilor, eliminarea blocajelor, stimularea procesului de vindecare si multe altele.

In timpul unei sesiuni de terapie prin Biofeedback, terapeutul va testa subspatiile din corpul dumneavoastra, care pot fi accesate prin numele persoanei, data nasterii, locul si ora. Testele pot fi efectuate la cabinet sau in spatii virtuale prin activarea semnaturii electromagnetice a fiecarei celule, organ, meridian sau emotie, indiferent de locul in care se afla persoana testata in lume.

In functie de rezultatele testelor, terapeutul va personaliza si adapta terapia pentru a ajuta la reechilibrarea corpului dumneavoastra energetic. Aceasta poate include terapia culorilor, cristalele, electroacupunctura, geometria sacra, terapia cu delfini, trivector ADN, EKG, NLP si multe altele.

La Holistic Living, folosim NUCLEUS, un dispozitiv de ultima generatie, care are capacitati tehnologice imbunatatite fata de dispozitivele din generatiile anterioare.

Sesiunea de terapie poate dura intre 1,5 si 3 ore, in functie de caz, si este personalizata pentru fiecare persoana in parte. Beneficiile terapiei prin Biofeedback includ curatarea spatiului de energii negative, detectarea si anularea atacurilor energetice, relaxarea generala la nivel fizic si psihic, sustinerea echilibrarii aurei si alinierii chakrelor si multe altele.

Inainte de a incepe terapia prin Biofeedback, este important sa aveti o intelegere clara a procesului si a beneficiilor sale. Va incurajam sa ne contactati pentru a afla mai multe despre terapia de Biofeedback si cum va poate ajuta in ingrijirea sanatatii dumneavoastra.
Din Gura in Gura