Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Holistic Living
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Terapie vibrationala prin sunet (30 min)
150 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Terapia vibrationala prin sunet este o modalitate non-invaziva de a ajuta la echilibrarea sistemului energetic al corpului si la imbunatatirea starii de sanatate in general. Aceasta terapie poate fi utilizata ca o metoda complementara la tratamentele medicale traditionale si poate fi experimentata de oricine doreste sa isi imbunatateasca sanatatea si starea generala de bine.

In timpul unei sedinte de terapie prin sunet, terapeutul va utiliza boluri himalayene terapeutice, gonguri, clopotei si alte instrumente de sunet pentru a crea o varietate de frecvente sonore si vibratii. Acestea sunt armonizate si ajustate astfel incat sa aiba un efect pozitiv asupra corpului si sa ajute la reducerea stresului si tensiunii.

Beneficiile terapiei vibrationale prin sunet sunt multiple si pot include o reducere imediata a anxietatii si stresului, ameliorarea durerii si a tensiunii musculare, imbunatatirea somnului si a sistemului imunitar, cresterea circulatiei sangelui si imbunatatirea memoriei si concentrarii.

In general, terapia prin sunet este considerata o metoda sigura si non-invaziva de a imbunatati starea de sanatate si poate fi utilizata in mod regulat pentru a mentine un nivel optim de bunastare mentala si fizica. Pentru a afla mai multe despre terapia vibrationala prin sunet si cum poate ajuta la imbunatatirea starii de sanatate, este recomandat sa discutati cu un terapeut specializat in aceasta practica.
Din Gura in Gura