Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Holistic Living
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ozonoterapie
150 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ozonoterapia este o metoda terapeutica holistica care implica administrarea de ozon prin intermediul rectului sau vaginului, avand ca scop imbunatatirea functiei sistemului imunitar si detoxifierea organismului. Insuflatiile rectale cu ozon sunt o metoda non-invaziva de administrare a acesteia, care nu are efecte adverse sau reactii secundare daunatoare. Terapia presupune introducerea unei canule foarte subtiri in rect si insuflarea in colon a unei cantitati de 300ml de ozon.

Aceasta metoda favorizeaza "curatarea" colonului de elemente daunatoare pentru sanatatea noastra, precum toxinele, si imbunatateste oxigenarea organelor vitale. Insuflatiile vaginale cu ozon reprezinta un tratament naturist 100% pentru chist ovarian si durerile asociate cu bolile inflamatorii pelviene (anexita).

Aceste insuflatii sunt sigure si eficiente si reduc inflamatia cronica in tot corpul. Ozonoterapia poate aduce multe beneficii pentru sanatate, intarind sistemul imunitar si raspunsul la agresiunile externe, eliminand bacteriile, parazitii, virusii si infectiile, refacand functiile intestinale, aducandu-le la o stare optima si reducand inflamatia cronica in tot corpul.

In concluzie, ozonoterapia este o terapie naturista sigura si eficienta, care poate aduce multe beneficii pentru sanatatea noastra. Insuflatiile rectale cu ozon si insuflatiile vaginale cu ozon sunt metode non-invazive si nedureroase de administrare a terapiei, care pot reduce inflamatia cronica, elimina toxinele si imbunatati functiile sistemului imunitar si intestinale. Daca sunteti in cautarea unui tratament natural si eficient pentru a va imbunatati sanatatea, ozonoterapia poate fi o optiune interesanta de luat in considerare.
Din Gura in Gura